Over Mezzafood en Dealers

EDEX food is een jong bedrijf, die sinds eind 1998 bezig is met het selecteren van wijnen en produkten die nog vrij onbekend zijn op de Nederlandse markt, maar die een kennismaking meer dan waard zijn! Onze produkten zijn vooralsnog afkomstig uit Bosnie en Herzegovina, Kroatie, Slovenie, Macedonie, Montenegro, Servie.

EDEX food stelt zich als doel om u als consument in contact te brengen met eerlijke en heerlijke produkten uit deze landen. De wijnen zijn speciaal voor u geselecteerd en veelal van een zeer hoge kwaliteit. De vraag naar de wijnen groeit met de dag; onze klanten vinden het leuk om een vriend of familielid een wijn uit bijvoorbeeld Bosnie en Hrzegovina cadeau te doen. Dat is pas echt iets anders! Daarom is het ook mogelijk om de wijnen gelijk in een leuk geschenkverpakking te kopen. Zie daarvoor de mogelijkheden onder de link relatiegeschenken. U kunt uiteraard ook contact met ons opnemen. We zullen de mogelijkheden met u bespreken.

Daarnaast heeft EDEX food een ruim assortiment aan zoetwaren, delicatessen, dranken en vleesprodukten. Een aantal klanten die nog niet bekend zijn met deze produkten, zullen zich wellicht afvragen welke gerechten ze van deze producten kunnen maken. U kunt dan heel gemakkelijk gebruik maken van de vele recepten die u onder de link recepten kunt vinden. Graag horen wij van u van welk produkt u nog een recept zou willen zien.

EDEX food zal continu bezig zijn zijn assortiment uit te breiden danwel bij te werken. Het aanbod is afhankelijk van uw wens! Daarom horen wij graag uw reactie op de produkten.

Wij zijn leverancier aan detail handel zoals supermarkten en kruideniers.

Klik hier voor de volledige productlijst op edexfood.nl

Edex food groothandel bv
Campagneweg 20
4761 RM Zevenbergen
Tel: +31(0)168 371 551
Fax: +31(0)168 371 554